Actu / Foto's

De Europese Commissie, beloond voor haar ambitieuze fiets initiatief !

De eerste Bike Brussels Awards werden uitgerijkt aan de kandidaten met het meest ambitieuze of innoverend fiets initiatief op het Bike Brussels salon op 15 september 2017, met de aanwezigheid van de Brusselse Minister van de Mobiliteit Pascal Smet en de Staatssecretaris van de wegen veiligheid van Brussel Hoofdstedelijk Gewest Bianca Debaets.

 

Nieuws over de terbeschikkingstelling van de fietsen tijdens de maanden augustus en september 2017

Na het zomerverlof hebben het personeel van het Gemeentebestuur van Koekelberg en de werknemers van de Service Public Francophone bruxellois (SPFB)  gedurende 10 dagen een fiets kunnen testen in het kader van Bike Project.

In Koekelberg ging het om 11 elektrische fietsen, drie klassieke fietsen, één plooifiets en één bakfiets. Bij de SPFB werden 16 elektrische fietsen, 10 plooifietsen en één bakfiets geleverd.

Nieuws over de terbeschikkingstelling van de fietsen tijdens de maand juni

Het is de beurt van Infrabel en Stad Brussel om het vloot fietsen van de Bike Project te zien aankomen !

Bij Infrabel werden er 13 elektrische fietsen, 6 plooibare fietsen en 2 stadsfietsen uitgeleend voor 2 weken in het begin van de maand juni. De gedelegeerd bestuurder van Infrabel Luc Lallemand, die een overtuigde fietser is, heeft zelf deelgenomen aan de opleidingsdag om de personeelsleden aan te sporen die aan het project deelnemen.