Actu / Foto's

Aan de beurt van de twee laatste bedrijven: Erasmus en La Clairière !

Binnenkort zal de bedrijvenronde 2017-2018 van de Bike Project fietsvloot er op zijn! Na de terbeschikkingstelling bij Erasmus in augustus, worden de fietsen momenteel getest door de werknemers van La Clairière.

De laureaten van de tweede Bike Brussels Awards

Vorige vrijdagavond 14 september viel het verdict over de tweede editie van de Bike Brussels Awards. Een jury mobiliteitsprofessionals beloonde winnaars in de vier volgende categorieën: bedrijven, start-ups, gemeentes en scholen. De Bike Brussels Awards worden door Pro Velo georganiseerd.

En de winnaars zijn ...

Parade & Afterwork Bikers - 14/09 @ Tours & Taxis

Aan alle jongens en meisjes, dames en heren, en al degenen daarbuiten en daartussen, die vandaag al meetrappen aan een mobieler en meer leefbaar Brussel:

Duizend dank! Omdat jullie met steeds meer zijn, omdat jullie de stad elke dag beter maken, en omdat jullie goede mensen zijn.

En dus: felicitaties & traktaties voor alle Brusseltrappers!

Om 17u45 vertrekt er @de Kunstberg een feestelijke parade naar Tour & Taxis. Daar wacht ons meer fietsplezier, met een bakfiets-dj, food bikes, fietsbieren, en nog heel veel andere dingen, die je fietsershart graag een versnelling hoger zullen doen schakelen.

►►►

Archief