Nieuws over de terbeschikkingstelling van de fietsen tijdens de maand juni

Het is de beurt van Infrabel en Stad Brussel om het vloot fietsen van de Bike Project te zien aankomen !

Bij Infrabel werden er 13 elektrische fietsen, 6 plooibare fietsen en 2 stadsfietsen uitgeleend voor 2 weken in het begin van de maand juni. De gedelegeerd bestuurder van Infrabel Luc Lallemand, die een overtuigde fietser is, heeft zelf deelgenomen aan de opleidingsdag om de personeelsleden aan te sporen die aan het project deelnemen.

De communiatieploeg van Infabel heeft onderandere een videoreportage gerealiseerd over de terbeschikkingstelling van de fietsen en de opleiding die u hier kunt bekijken :

 

 

Eind juni was het aan de beurt van Brussel Stad om te genieten van de fietsenvloot die werd geleverd in het gloed nieuwe fietsenparking die ideaal geleden is op de gelijksvloer van de administratie van de Stad Brussel ! Niet minder dan 30 fietsen werden uitgedeeld waarvan 17 elektrische fietsen, 10 plooibare fietsen, 2 stadsfietsen, 2 Villo ! abonnomenten en een bakfiets. Na de theoretische opleiding hebben de deelnemers met enthousiasme op hun fietsen getrapt om de prakistsche opleiding te starten in het voetgangerszone. Zon, goede stemming, gelach…en nieuwe kennissen waren aanwezig !

Wij komen terug in september met de terbeschikkingstelling van de fietsen voor de COCOF en de gemeente van Koekelberg.

Tot zo ver wensen wij jullie nog een fijne vakantie en indien u het nog niet gedaan had, nodigen wij u uit om u kandidatuur te deponeren voor het meest fietsdynamisch bedrijf in het kader van de Bike brussels awards 2017 !

The Bike project team