Terbeschikkingstelling van fietsen bij UZ Brussel!

De fietskaravaan van de Bike Project kwam gedurende twee weken langs bij het UZ Brussel, nadat het bij het Instituut voor Klinische Biologie van de ULB, Citydev, de CIRB en de RTBF langs was geweest. 

De 30 deelnemers van het UZ Brussel hebben een theoretische opleiding gevolgd voordat ze hun fiets in het verkeer hebben mogen testen, begeleid door onze super opleiders! 22 artsen, verpleegsters en personeelsleden hebben voor een elektrische fiets gekozen, 4 voor een stadsfiets en 6 voor een plooifiets.

Bekijk hier de opleiding in beeld…

       

Na wisselvallig weer in april en mei was de zon definitief aanwezig voor deze 5de fietstest periode van het jaar. We hopen dat de 30 deelnemers hebben kunnen genieten om te fietsen met deze zomerse temperaturen! Dat blijkt het geval te zijn:

"Voor mij hebben de mensen van Pro Velo dat goed gedaan, blij dat er wat ondersteuning was en we niet gewoon een fiets in onze handen gesmeten kregen.

Ik ben volledig overtuigd, zie er al tegenop om vanaf morgen weer in mijn wagen te kruipen. (en dat voor iemand die de laatste jaren niet heeft gesport J). Je bent buiten, beweegt en alle stress smelt als sneeuw voor de zon. Er zal snel een aankoop volgen!"

     

Volgende bestemming van de fietskaravaan: de Raad van de Europese Unie waar 35 personeelsleden op een fiets zullen trappen en in het avontuur van de Bike Project stappen!

De datum voor de volgende en laatste workshop van de Bike Project is bekend: hou dinsdag 19 november van 9u tot 14u zeker vrij! Meer informatie komt later nog.

Veel fietsplezier!