Bedankt ! Merci ! Danke ! Thanks ! Gracias ! Grazie ! Sagol ! Shukraan ! Dzieki !

Dit was het dan, de Bike Project is (bijna) gedaan…! We willen jullie graag nog eens allemaal bedanken voor jullie inzet, jullie motivatie en jullie doorzettingsvermogen.

Gedurende dit jaar hebben jullie tijd geïnvesteerd in de fiets. Tegen alle verwachtingen in zijn jullie erin geslaagd om een fietsdynamiek in jullie bedrijven op gang te brengen, om van de fiets een erkend en waardevolle vervoersmiddel te maken, om financiële middelen vrij te maken, om fietsers samen te brengen, om te mobiliseren rond evenementen, om de infrastructuur te verbeteren, enz. Dankzij jullie krijgt de fiets een steeds belangrijkere plaats in het hart van de mobiliteit van de Brusselse bedrijven.

Wij rekenen erop dat jullie met dezelfde inzet voortgaan en nieuwe acties uitvoeren om jullie medewerkers aan te moedigen om te gaan fietsen.

Mochten jullie nog niet overtuigd zijn van de voordelen van het fietsen, dan vindt u hier enkele getuigenissen die na de test verzameld werden:

 « Avec cette expérience, j’ai la passion, j’ai de l’amour pour le vélo. »

« Bien réveillé et beaucoup plus serein en arrivant le matin. »

« Fiets is aangenamer dan de trein, veel wakkerder toegekomen op het werk. »

« Sentiment de liberté éprouvé à vélo. »

« J’ai apprécié le sentiment particulier qu’offre le vélo de se déplacer sans « l’armure » que constitue la voiture ou les transports publics. On se sent en harmonie avec la ville. »

« Mentaal bevrijdend. »

« Vooral verplaatsingstijd was een verrassing. »

« Très agréable sentiment de rouler à vélo en partant du boulot chaque jour. »

De presentatie van de laatste workshop kunnen jullie hier downloaden.

Ter herinnering, wij nemen in februari opnieuw contact met jullie op om de vooruitgang van de verschillende acties definitief te beoordelen voordat jullie op eigen benen gaan staan.

Tot snel en succes nog !

De Bike Project team