1, 2, 3 ACTIE...EN REORGANISATIE!

                                                                                      

Na maanden werk, vergaderingen en reflectie is de diagnosefase achter de rug en zitten we volop in de ontwikkelingsfase van het actieplan. De huidige omstandigheden hebben iedereen gedwongen om zich aan te passen, daarbij is het Bike Project geen uitzondering! Verschillende actieplannen zijn al enthousiast uitgevoerd via videoconferenties en de andere staan klaar om af te trappen zodra we weer op post zijn na de paasvakantie.

Elk van de 10 deelnemende organisaties zal dan een gedetailleerd actieplan hebben om hun fietsbeleid te verbeteren.

Intussen zijn ook de eerste fietsen ter beschikking gesteld. In de ULB (campus de la Plaine) mochten ze de spits afbijten en testen ze sinds begin deze maand als eerste de fietsen. Vanaf medio maart is het dan de beurt aan de werknemers van Solvay.

Er zijn al talloze ideeën naar voren gekomen en naarmate de actieplannen worden afgerond, zal dit de komende weken alleen maar toenemen. Het is duidelijk dat de huidige situatie de motivatie van bedrijven niet heeft aangetast en dat zij blijven extra inspanningen leveren om werknemers in het zadel te krijgen!

                                    

We herinneren jullie eraan dat de tweede workshop doorgaat op dinsdag 9 juni van 9 u. tot 14 u. bij Leefmilieu Brussel. Je krijgt hier binnenkort een e-mail over met alle praktische informatie. Dit zal het uitgelezen moment zijn om samen de reeds uitgevoerde en de geplande acties te bespreken en jullie ideeën gedachten en vragen te delen met de andere mobiliteitscoördinatoren.

Tot binnenkort!