Workshop n°2: Inschrijvingen van start!

Nu alle actieplannen – op een uitzondering na – zijn afgerond, begint elke organisatie de acties uit te voeren om de fiets intern te bevorderen. De huidige gezondheidscrisis kan voor veel werknemers een unieke kans zijn om die fiets en de voordelen ervan te (her)ontdekken!

Binnen minder dan 1 maand gaat de tweede workshop van de Bike Project editie 2020 van start op 9 juni.

Bedrijven die eerder aan the Bike Project hebben deelgenomen zijn ook uitgenodigd om deel te nemen aan deze workshop. Het doel van de workshop is om jullie ervaringen te delen, maar ook om jullie te informeren over communicatiestrategieën om je collega’s te overtuigen, de fiets fiscaliteit of de gezondheid van fietsers. De uitwisselingen, bezoeken en presentaties worden afgerond met een lunch.

De workshop wordt ook live als webinar georganiseerd voor de deelnemers dit niet aanwezig kunnen zijn. Indien samenkomsten niet mogen zijn zal de workshop enkel als webinar georganiseerd worden.

Hier vind je het gedetailleerde programma van de voormiddag:

                         

Wij verwachten je dus op dinsdag 9 juni van 8u45 t.e.m 14u in Leefmilieu Brussel. Indien nodig vind je hier het toegangsplan van het gebouw Tour & Taxis. De login informatie voor de webinar zullen binnenkort gestuurd worden.

Stuur een mail naar l.kesteloot@provelo.org om je in te schrijven. Elke coördinator kan een collega meebrengen die deel uitmaakt van je mobiliteitsteam of die interesse heeft voor de Bike Project.

Tot binnenkort!