UMC Sint-Pieter Brussel in het zadel!

De afgelopen twee weken mocht het UMC Sint-Pieter de fietsvloot (met bakfiets) van Bike Project testen! Na een korte theoretische opleiding onder begeleiding van onze superinstructeurs, waren de 36 deelnemers er helemaal klaar voor. Ook de Brusselse minister van Leefmilieu, Alain Maron, tekende present en legde zo de nadruk op het belang van de ontwikkeling van actieve mobiliteit in de UMC en de deelnemende organisaties.  Een terugblik op deze mooie dag...

Binnenkort mogen ook deze organisaties de fietsen testen onder de zomerse zon: BruSafe, MSF en Net Brussel.

Het einde van de lockdown en mooi weer hebben Brusselaars massaal in het zadel gezet. Om deze stroom aan te kunnen en de fietsers een handje te helpen, heeft het Gewest in Brussel maar liefst 40 km aan fietspaden aangelegd. Wil je meer informatie hierover, surf dan naar de website van Brussel Mobiliteit of de website https://bike.brussels/nl/, waar je alles vindt om je (opnieuw) in het zadel te helpen of je te adviseren over de meest geschikte routes. Cyclo doet ook hun duit in het zakje en maakt fietsen in Brussel nog leuker dankzij een participatieve kaart. Het is een bron van informatie die alle fietsdiensten in Brussel opsomt en lokaliseert. Neem zeker een kijkje!

Extraatje: wil je je collega's inspireren en motiveren om met de fiets naar het werk te gaan, dan nodigen we je uit om de geweldige video te delen die vorig jaar in UZ Brussel werd gemaakt om de fiets voor het woon-werkverkeer te promoten.

Het Bike Project-team wenst je een uitstekende vakantie en ziet je graag terug aan het begin van het schooljaar!

Het Bike Project team