Terbeschikkingstelling van fietsen bij Net Brussel!

De fietskaravaan van de Bike Project kwam gedurende twee weken langs bij Net Brussel, nadat het bij Solvay, Urban Brussels, UMC Sint-Pieters, BruSafe en Artsen Zonder Grenzen langs was geweest. 

De 25 deelnemers van Net Brussel hebben een theoretische opleiding gevolgd voordat ze hun fiets in het verkeer hebben mogen testen, begeleid door onze super opleiders! 17 arbeiders hebben voor een elektrische fiets gekozen, 7 voor een plooifiets en 1 voor een stadsfiets.

Lees hier wat de pers erover heeft gezegd:

https://www.dhnet.be/regions/bruxelles/bike-project-soutient-la-pratique...

https://www.bruzz.be/mobiliteit/personeel-net-brussel-springt-op-de-fiet...

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200827_92767840

 

Bekijk hier de opleiding in beeld…

     

Volgende bestemming van de fietskaravaan: de FOD Beleid en Ondersteuning waar 25 personeelsleden op een fiets zullen trappen en in het avontuur van de Bike Project stappen!

Nieuw schooljaar betekent nieuwe (goede) voornemens ... en dat mag blijken: dit nieuwe schooljaar wordt de fiets de populairste van de klas, want in Brussel zien we aantal fietsers met 44% stijgen ten opzichte van vorig jaar. Laten we hopen dat deze trend zich voortzet!

Nog meer goed nieuws om het nieuwe schooljaar af te trappen: de website van het Bike Project wordt binnenkort vernieuwd. We laten je iets weten zodra die online gaat. Blijf bij de les!

Wij wensen je een schitterende start van het nieuwe schooljaar en alvast een uitstekende Week van de Mobiliteit!

Veel fietsplezier!

Het Bike Project Team